ua en ru

Головна щорічна зустріч фінансових лідерів України

Головна щорічна зустріч фінансових лідерів України

Як забезпечити прибуткове зростання , захистити вартість і підтримати трансформацію бізнесу?

18-19 жовтня 2018р. у Києві відбудеться сама очікувана бізнес-подія року XVII Форум Фінансових Директорів України. Це найбільший статусний захід, який щорічно відвідують більше 400 делегатів, які представляють різні галузі економіки. 16 років поспіль провідні фінансисти зустрічаються на Форумі для обміну досвідом, обговорення кращих практик і пошуку нових шляхів розвитку бізнесу.

Функціональна область CFO вже стала першою за важливістю для стійкості бізнесу. Проте, сфера компетенцій та зона відповідальності фінансових керівників продовжують розширюватися. Змінюються пріоритети, зростають вимоги власників, тиск регуляторів та інших бенефіціаріїв, посилюються ринкові виклики. Крім управління фінансами компанії, фінансовий директор сьогодні бере участь в реалізації стратегічних планів, в підвищенні операційної ефективності, впровадженні нових технологій, управлінні ризиками та багатьох інших проектах та ініціативах.

Ці тенденції та ринкові тренди знайшли своє відображення в програмі майбутнього Форуму. В цьому році, на Форумі будуть обговорюватися наступні актуальні теми:

МАКРОЕКОНОМІЧНІ ПРОГНОЗИ. Економічні прогнози. Як виплати за зовнішнім боргом, пік яких припадає на 2019 рік, вплинуть на макропоказники, чи можливий дефолт? Які сектори мають інвестиційний потенціал та перспективи зростання?

НЮАНСИ РОЛІ CFO: «ДРУГИЙ ПІЛОТ» ТА АГЕНТ ЗМІН. ШЛЯХ ВІД CFO ДО CEO. Фінансові керівники все більше залучені в процес прийняття рішень з управління бізнесом. Як навчитися підтримувати обґрунтовані рішення, відійти від формальних даних? Орієнтир на розвиток та перетворення бізнесу. CFO, це вершина кар'єри, або тільки важливий проміжний етап?

СТРАТЕГІЧНИЙ ФІНАНСОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ. Операції vs Стратегія: Досягаємо операційної досконалості, ґрунтуючись та коригуючи стратегію. Підвищення операційної ефективності, як головний пріоритет для фінансової служби. Як навчитися отримувати економічну вигоду з корпоративних даних? Управління, засноване на даних та прогнозній аналітиці. Актуальні тренди в плануванні, прогнозуванні та бюджетуванні. Найкращі практики в управлінні P & L.

ЯК ЗБІЛЬШИТИ ПРИБУТКОВІСТЬ ЗА ДОПОМОГОЮ НОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ? Головні технологічні тренди, на яких повинен сфокусуватися CFO. Електронний документообіг, управління закупівлями, бізнес-аналітика та інші технології, що підвищують корпоративну ефективність вже сьогодні.

ІНВЕСТИЦІЇ І ЗАЛУЧЕННЯ ФІНАНСУВАННЯ. Доступ компаній з України до міжнародних ринків боргового фінансування.Досвід залучення стратегічного інвестора. Альтернативне фінансування в Україні: можливості для інвесторів та позичальників. Фінансове оздоровлення проблемних компаній. Українські IPO 2018-2019. Коли «вікно можливостей» відкриється широко?Можливості фінансування зростання та операцій. M & A: як реалізувати потенціал зростання вартості бізнесу.

РИЗИК-МЕНЕДЖМЕНТ. Як впровадити елементи управління ризиками в ключові бізнес-процеси. Чому управління нефінансовими ризиками критично важливо для захисту вартості бізнесу. Як розрахувати корпоративні KPI з урахуванням ризиків. Інтеграція інформаційної безпеки в фінансову культуру підприємства.

ПРАКТИКА ТРАНСФОРМАЦІЇ ФІНАНСОВОЇ ФУНКЦІЇ. Зміна операційної моделі: централізація, оптимізація, аутсорсинг.Визначення вартості внутрішніх функцій. Досвід створення спільного центру обслуговування в Україні. Внутрішня трансформація для підвищення прибутковості та управління ризиками.

UKRAINIAN CFO FORUM 2018 В ЦИФРАХ І ФАКТАХ:

- 450+ делегатів

- 40 доповідачів та учасників панельних дискусій

- презентації, дебати лідерів думок, інтерв'ю на сцені, круглі столи та майстер-класи
- 2 паралельних потоки спеціалізованих конференцій

- 2 дні обговорень і необмежені можливості спілкування з колегами - професійними фінансистами.

Ввечері учасників очікує традиційний CFO Jazz Cocktail Party, - кращий час для неформального спілкування.

АУДИТОРІЯ ФОРУМУ: керівники і власники компаній, CEO, CFO, CSO, фінансові директори, заступники голів правлінь з економіки та фінансів, віце-президенти з фінансів, директора з економіки, скарбники, керівники фінансових підрозділів, банкіри, страховики та консультанти.

Золотий Фінансовий Партнер — Акціонерний Банк ПІВДЕННИЙ; Срібний Партнер — Sitronics; Правовий Партнер — GOLAW; P2P Партнер — AFA; Ексклюзивний HR-Партнер — Boyden; Технологічний Партнер — LINKOS; Party Partner JOHNNIE WALKER; Партнери: KPMG в Україні, IT-Enterprise, Axilliem; За участю — ICU, КМ Партнери, Capital Times та інші.

Генеральний інформаційний інтернет-партнер — РБК-Україна.

ОРГАНІЗАТОР: FA Service (cfo.ua)

Не забудьте скористатись ексклюзивною знижкою -15% , вказав промо-код «RBC» при реєстрації на сайті Форуму www.cfo.ua
Знижка діє при реєстрації до 16.10.18

Дізнайтесь більше на сайті, останні новини на facebook.