ua en ru

Ватажки ДНР саботують ремонт Південно-Донбаського водогону, - СЦКК

Ватажки ДНР саботують ремонт Південно-Донбаського водогону, - СЦКК Фото: СЦКК (mil.gov.ua)

Через обстріли працює лише одна з двох гілок Південно-Донбаського водогону, заявили в СЦКК

Ватажки бойовиків "Донецької народної республіки" (ДНР) саботують ремонт пошкоджених ділянок Південно-Донбаського водогону. Про це заявила українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК), передає прес-центр штабу АТО в Facebook.

"Через постійні обстріли з боку бойовиків ОРДО Південно-Донбаський водогін функціонує в надзвичайно складних умовах - працює лише одна з двох гілок водогону. Через великі пошкодження водогін здатен забезпечувати тільки мінімальні потреби цивільного населення регіону", - говориться в повідомленні.

У СЦКК зазначили, що ремонту потребують пошкоджені ділянки, які розташовані в "сірій зоні".

"Зокрема ділянка магістрального водогону, яка розташована між Донецькою фільтрувальною станцією та містом Авдіївка. А також ділянка в районі промислової зони міста Авдіївка та Ясинуватського "посту ДАІ", - уточнили в СЦКК.

УКРАЇНСЬКА СТОРОНА СЦКК: ПОШКОДЖЕНІ ДІЛЯНКИ ПІВДЕННО-ДОНБАСЬКОГО ВОДОГОНУ НЕ МОЖУТЬ ВІДРЕМОНТУВАТИ ВИКЛЮЧНО ЧЕРЕЗ САБОТА...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 21 вересня 2017 р.

Нагадаємо, 18 вересня в СЦКК заявили, що керівництво окремих районів Донецької та Луганської областей перешкоджає відновленню цивільної інфраструктури на Донбасі.