ua en ru

Глава "Укрзалізниці" показав вагони поїздів після ремонту

Глава "Укрзалізниці" показав вагони поїздів після ремонту Фото: відремонтовані вагони (facebook.com/Kravtsov.Evg)

У 2018 році УЗ планує оновити практично половину вагонів

Глава ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов показав вагони поїздів після капітального ремонту. Відповідні фото він розмістив на своїй сторінці у Facebook.

"З оновленим інтер'єром, новими вікнами, сучасною системою кондиціонування та всім необхідним для комфорту пасажирів. 29 капітально-відремонтованих "Укрзалізницею" вагонів вже курсують у складі фірмових поїздів першого та другого класів", - написав він.

З оновленим інтер'єром, новими вікнами, сучасною системою кондиціонування та всім необхідним для комфорту пасажирів. ...

Опубліковано Євгеном Кравцовим 10 квітня 2018 р.

Кравцов зазначив, що після капітально-відновлювального ремонту вагони практично нічим не відрізняються від нових.

Також глава УЗ повідомив про плани щодо капітального-відновлювального ремонту 150 вагонів, ще у 1410 вагонах планується провести деповський ремонт, а 576 - відремонтувати капітально.

"З урахуванням того, що інвентарний парк вагонів залізниці становить 4477 одиниць, у 2018-му оновимо практично половину", - додав він.

Нагадаємо, раніше в матеріалі РБК-Україна повідомлялося, що "Укрзалізниця" почала масштабне оновлення локомотивів, першим кроком в якому стала закупівля 30 тепловозів у американської компанії General Electric.