ua en ru

Глава "Укртранснафти" Лазорко відмовився йти у відставку

Глава "Укртранснафти" Лазорко відмовився йти у відставку Олександр Лазорко

Глава ПАТ "Укртранснафта" Олександр Лазорко відмовився йти у відставку. Про це у своєму Facebook повідомив народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" Сергій Лещенко, опублікувавши відповідний документ.

"... Лазорко відмовився йти у відставку. Він пішов на лікарняний, залишивши замість себе свою багаторічну підпорядковану Парахоняк, яка працювала під його керівництвом ще на нефтезаводах Коломойського. Парахоняк продовжує гнути лінію "Привату". Від імені державної "Укртранснафти" вона подала в суд на свою материнську компанію "Нафтогаз України"! Ви розумієте абсурд? 100-процентна державна "дочка" судиться зі 100-відсотковою державною "матір'ю", - написав Лещенко.

За словами Лещенка, таким чином менеджери Коломойського намагаються скасувати підсумки зборів акціонерів "Укртранснафти" і визнати незаконним рішення про відсторонення Лазорко.

Коломойский продолжает войну с государством, а его миролюбивая риторика не стоит и гроша. Вскрываются новые подробности....

Posted by Сергій Лещенко on 30 Март 2015 г.

19 березня наглядова рада ПАТ "Укртранснафта" прийняв рішення про відсторонення Олександра Лазорка від виконання обов'язків голови правління. Після цього він забарикадувався у своєму кабінеті.