ua en ru

Глава "Укрпошти" розповів про зарплати топ-менеджерів підприємства

Глава "Укрпошти" розповів про зарплати топ-менеджерів підприємства Фото: Ігор Смілянський

Загальний зарплатний фонд на керівництво держпідприємства становить 2,7 млн гривень у квартал

Середня зарплата топ-менеджерів держпідприємства "Укрпошта" становила 100 тис. гривень на місяць. Про це на своїй сторінці у Facebook написав глава "Укрпошти".

"З урахуванням надбавок і премій (які не входять в офіційний оклад), кожен з десяти топів компанії, станом на 2 квартал 2016 року (тобто, до моєї появи в "Укрпошті"), отримував на руки близько або понад 100 тис. грн виплат (загальний дохід) в місяць. І це - не рахуючи особистого водія та автомобіля кожному, які оплачувалися компанією (наша команда від такої непотрібної розкоші відмовилася)", - написав він.

Крім того, він заявив, що загальний зарплатний фонд на керівництво держпідприємства становить 2,7 млн гривень на квартал.

Смілянський також пояснив, чому державі вигідніше наймати висококваліфікованих кадрів.

"Чому дорогий менеджер - вигідніше державі - це ефективність його роботи. З урахуванням переглянутих тендерів і перекриття схем крадіжок в "Укрпошті", наша команда вже до вересня повністю окупила себе на рік вперед (ми заощадили близько 50 млн грн в річному еквіваленті на тендерах і контрактах)", - додав він.

За його словами, доходи компанії зросли на 25-30%.

"Це дозволить нам збільшити дохід "Укрпрочты" додатково на суму від 80 до 85 млн грн в рік (і збільшить прибутковість торгівлі з 215 млн до 300 млн грн)", - зазначив Смілянський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укрпошта" з початку наступного року планує запустити нову систему мотивації персоналу.