ua en ru

Глава "Укравтодору" назвав свою зарплату

Глава "Укравтодору" назвав свою зарплату Фото: Славомір Новак (РБК-Україна)

Посадовий оклад Новака становить 13 тисяч гривень

Посадовий оклад голови Державного агентства "Укравтодор" Славоміра Новака становить 13 тис. гривень. Про це повідомляє Новак на своїй сторінці в Facebook.

"У цьому році Кабінет міністрів визначив мені посадовий оклад 13 тис. гривень, а також передбачив надбавку", - повідомив Новак.

Голова "Укравтодору" додав, що в середньому його посадовий оклад становить 100 тис. гривень після вирахування податків, які він сплачує в Україні.

"Цікаво, що, незважаючи на шалений інформаційний бум, який створили маніпулятивні публікації про рівень моєї зарплати, жоден представник ЗМІ офіційно не звернувся в "Укравтодор" для отримання точної інформації", - написав Новак.

Заробітна плата державних управлінців у будь-якій країні світу – питання, яке завжди цікавить громадськість та жваво об...

Опубліковано Славоміром Новаком 11 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що, за словами міністра інфраструктури Володимира Омеляна, зарплата голови Державного агенства "Укравтодор" Славоміра Новака формувалася на підставі тарифної сітки для держслужбовців, що передбачає наявність різних надбавок.