ua en ru

Глава ЦРУ розповів про мету візиту керівництва розвідки РФ в США

Глава ЦРУ розповів про мету візиту керівництва розвідки РФ в США Фото: ЦРУ

В ході зустрічей обговорювалися "складні питання"

Глава ЦРУ Майкл Помпео у своєму листі лідеру Демократичної партії в сенаті США пояснив, що співробітники його відомства проводять зустрічі з працівниками російської розвідки на регулярній основі для забезпечення безпеки громадян США. Про це повідомляє Reuters.

"Ми періодично зустрічаємося з нашими колегами з російської розвідки з тієї ж причини, що і наші попередники - щоб забезпечити безпеку американців", - заявив Помпео.

Крім того він зазначив, що в ході цих зустрічей обговорюються "складні питання, по яких російські і американські інтереси не збігаються".

Так, візити пройшли за кілька днів до того, як адміністрація президента Дональда Трампа оголосила про нові санкції проти Росії у відповідності з законом, прийнятим Конгресом влітку минулого року.

Нагадаємо, раніше в інтерв'ю Майк Помпео заявив, що Росія має намір намагатися вплинути на американські вибори, заплановані на 2018 рік.

За його словами, Росія буде знову втручатися у вибори в США, але країна готова протистояти цим спробам, і в результаті вийде провести чесні і вільні вибори.