ua en ru

Голова Севастопольської міськадміністрації Яцуба подав у відставку і вийшов з ПР

Голова Севастопольської міської державної адміністрації Володимир Яцуба заявив про те, що подав у відставку і виходить з Партії регіонів.

Голова Севастопольської міської державної адміністрації Володимир Яцуба сьогодні, 24 лютого 2014 р., в ході апаратної наради в СМДА заявив про те, що подав у відставку з посади голови міської адміністрації і виходить з Партії регіонів. Про це повідомляє прес-служба Севастопольської міськадміністрації.

"Спираючись на рішення городян, прийняте в неділю на багатотисячному мітингу на площі Павла Нахімова, я прийняв рішення подати у відставку з посади голови Севастопольської міської державної адміністрації.Я завжди говорив, що для мене інтереси Севастополя і жителів міста-героя, міста бойової слави є визначальним у моїй роботі. Сьогодні прийшов час не на словах, а на ділі показати, що я не тримаюся усіма способами і ціною зради за посаду. Тому, я йду у відставку і виходжу з Партії регіонів", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, за повідомленнями ЗМІ, вчора, 23 лютого, на мітингу "Народної волі" у центрі Севастополя міським головою був обраний громадянин Росії, власник групи "Таврида Електрик" Олексій Чалий.