ua en ru

Голова Севастопольської МДА: На сьогодні обговорюється реконструкція аеропорту "Бельбек"

У Севастополі обговорюється реконструкція аеропорту "Бельбек". Про це заявив голова Севастопольської міської державної адміністрації Валерій Саратов, повідомляє прес-служба Севастопольської МДА.

"За європейськими поняттями місто, яке має 300 тисяч населення, не може не мати свого аеропорту для розвитку", - зазначив В.Саратов.
Також він наголосив, що в Севастополі створені всі умови для приходу інвестицій. "Дуже цікаві є пропозиції по розвитку порту, і це важливо, тому що порти сьогодні входять в десятку найбільших платників" податків, - сказав він.
За словами голови адміністрації, "обговорюється також декілька проектів, які пов'язані з інвестуванням в енергетику. Зокрема, на базі Камишовської котельної передбачається реалізувати проект, пов'язаний з тепловими насосами. Є пропозиції по енергетиці, зокрема по будівництву когенераційних установок, які паралельно, подаючи опалювання або гарячу воду населенню, можуть виробляти і електроенергію".
В.Саратов також вважає, що "створення нових інвестиційних проектів пов'язане з недавнім відкриттям Інвестиційного центру, який повинен об'єднати всіх, хто має намір привертати кошти до Севастополя, і максимально прискорити проходження таких проектів".