ua en ru

Голова Одеської ОДА Степанов розповів про перерахування частини зарплат на відпочинок дітей із прифронтової зони

Голова Одеської ОДА Степанов розповів про перерахування частини зарплат на відпочинок дітей із прифронтової зони Фото: Максим Степанов (УНІАН)

В Одеській області організовують відпочинок для дітей із прифронтової зони

В Одеській області організовують відпочинок для дітей із прифронтової зони Донецької і Луганської областей, зокрема, за рахунок коштів з зарплат співробітників Одеської обласної державної адміністрації (ОДА). Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

Як наголошується, кожен із співробітників перерахує в загальний фонд свій одноденний заробіток.

Крім того, за словами Степанова, у фінансуванні відпочинку дітей з прифронтової зони візьмуть участь і представники бізнесу.

“У минулому році в нашому регіоні відпочили та оздоровилися діти із зони розмежування. Хочу ще раз висловити подяку співробітникам Одеської облдержадміністрації, які тоді підтримали цю ініціативу і перерахували свою одноденну зарплату. Впевнений, що в цьому році ми можемо зробити так, щоб ще більше дітей з прифронтової зони змогли відпочити та оздоровитися біля моря. Я звернуся і до наших бізнесменів і, впевнений, вони охоче підтримають цю ініціативу", - підкреслив Степанов.

Як відомо, в минулому році в Одеській області відпочивали понад 70 дітей з Мар'їнки та інших населених пунктів Луганської та Донецької областей.