ua en ru

Глава Мінспорту Булатов вирішив відправити ракетки для настільного тенісу і гантелі силам АТО

Міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов вирішив відправити ракетки для настільного тенісу і гантелі силам антитерористичної операції (АТО).

Міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов вирішив відправити ракетки для настільного тенісу і гантелі силам антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні прес-служби Мінспорту.

"Протягом двох днів ми зустрічаємося з хлопцями, які проходять службу на базах в Харківській і Донецькій областях. На кожній базі нас просили про спортивному спорядженні - м'ячах, волейбольної сітки, боксерських рукавичках, ракетках для настільного тенісу, гантелях, спортивній формі", - зазначив Булатов.
За його словами, перші списки від військових вже передані в міністерство, де почалася робота по збору інвентарю для передачі в зону АТО.
Нагадаємо, що Міністр молоді і спорту України Дмитро Булатов знаходиться в урядовій відрядженні на сході України в складі групи міжвідомчого координаційного штабу. Разом з радником глави МВС Зоряном Шкіряком, група відвідує Харківську, Донецьку і Луганську області.