ua en ru

Глава Мінфіну США пообіцяв санкції проти Росії на основі "кремлівської доповіді"

Глава Мінфіну США пообіцяв санкції проти Росії на основі "кремлівської доповіді" Фото: Стівен Мнучин (flickr.com redaksi)

У США опублікували "кремлівську доповідь" з іменами 210 представників оточення президента Росії

Глава Міністерства фінансів США Стівен Мнучин заявив, що санкції проти Росії будуть результатом "кремлівської доповіді". Про це повідомляє кореспондент CNBC Кайла Тауше у своєму Тwitter.

У ході зустрічі з членами банківського комітету Сенату сенатор Роберт Менендес задав питання Мнучину з приводу відсутності санкцій в опублікованій Мінфіном США "кремлівській доповіді", на це Мнучин відповів: "Я підозрюю, що ви не бачили засекречену частина доповіді. Санкції будуть, і вони стануть результатом цієї доповіді".

Нагадаємо, сьогодні, 30 січня, США опублікували так звану "кремлівську доповідь", яку передано Конгресу, з іменами 210 представників оточення президента Росії Володимира Путіна.

Повідомляється, що в незасекреченную частина "кремлівської доповіді" увійшли імена 210 осіб, у тому числі представників адміністрації Кремля. Згідно з оприлюдненим списком всього у ньому 114 чиновників і керівників російських державних компаній, а також 96 представників бізнесу, яких Мінфін США називає олігархами.