ua en ru

Глава кримської міліції призначено відповідно до Конституції автономії, - МВС

Новопризначений голова міліції Криму Ігор Авруцкий призначено згідно з Конституцією АРК і законом України "Про міліцію".

Новопризначений голова міліції Криму Ігор Авруцкий призначено згідно з Конституцією АРК і законом України "Про міліцію". Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України (МВС).

"У зв'язку з поданим начальником ГУМВС України в АРК генерал-майором міліції Валерієм Радченко рапорти про звільнення з органів внутрішніх справ, Міністр внутрішніх справ задовольнив рапорт. Оскільки, у відповідності з вимогами Конституції АРК передбачено погодження при призначенні і звільненні керівника міліції Криму з ВР АРК і радою міністрів АРК, матеріали про звільнення з посади Валерія Радченко і призначення на посаду Ігоря Авруцкого МВС направлені для відповідного погодження. До отримання узгодження та з метою забезпечення керованості підрозділів міліції Криму, тимчасово призначений виконуючим обов'язки начальника ГУМВС України в АР крим полковник міліції Ігор Авруцкий", - йдеться в заяві відомства.

Відзначимо, що згідно із заявою МВС, звинувачення глави Радміну Криму Сергія Аксьонова щодо недотримання МВС Конституції АР Крим та закону України "Про міліцію" щодо порядку призначення керівника міліції Криму є безпідставними.