ua en ru

Голова Київської ОДА Володимир Шандра подав у відставку

Голова Київської ОДА Володимир Шандра подав у відставку Фото: Володимир Шандра

Керівник області підбив підсумки своєї роботи

Голова Київської обласної державної адміністрації Володимир Шандра вчора, 26 січня, написав заяву про звільнення за власним бажанням. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Хочу повідомити підписчиків своєї сторінки про те, що вчора написав заяву про звільнення за власним бажанням", - написав він.

В пості Шандра також коротко підбив підсумки своєї діяльності на посаді глави області та подякував усім, хто з ним працював.

"Якщо дуже коротко підбити підсумки роботи, то станом на сьогодні Київщина зайняла третє місце в Україні за соціально-економічними показниками. До місцевих бюджетів у порівнянні з 2014 роком у 2015 році надійшло більше на 1 млд. 650 млн. грн і немає жодної заборгованості по зарплаті у "бюджетників". А також відсутня заборгованість у бюджетних установах за енергоносії, чого уже не було багато років. Близько 250 тис. господарств отримали субсидії на оплату житлово-комунальних послуг. Побудовані нові та реконструйовані старі школи та дитячі садочки", - стверджує голова Київської області.

Хочу повідомити підписчиків своєї сторінки про ті, що вчора написав заяву про звільнення за власним бажанням.На посаду ...

Posted by Володимир Шандра on Wednesday, 27 January 2016

Нагадаємо, в грудні Кабінет Міністрів України, прийняв відставку першого заступника міністра фінансів України Ігоря Уманського.