ua en ru

Глава "Immer-Укрпластик" Ірина Мірошник вдруге стала "Промисловцем року"

Глава "Immer-Укрпластик" Ірина Мірошник вдруге стала "Промисловцем року" Фото: Ірина Мірошник

Мірошник першою отримала звання "Промисловець року" двічі - в 2014 і 2016 роках

Єдина жінка в номінації за 20 років існування премії "Людина року" Ірина Мірошник першою отримала звання "Промисловець року" двічі — в 2014 і 2016 роках, повідомляють журналісти.

Іншими лауреатами в номінації "Промисловець року" стали генеральний директор "Автокразу" Роман Черняк і генеральний директор "Євраз ДМЗ" Геннадій Бергеман.

Все на церемонії нагородження "Людина року 2016", що відбулася 25 березня в Національній опері України, були названі лауреати в 17 номінаціях.

Як повідомлялося раніше в латвійській пресі, в 2016 році підприємство "Immer-Укрпластик", очолюване Іриною Мірошник, здійснило експансію на європейський ринок, запустивши в Латвії другу лінію по виробництву упаковки, а також власну студію дизайну Immer Digital, створивши таким чином замкнений цикл виробництва упаковки.

Immer Group відома як виробник гнучких пакувальних матеріалів для харчової, косметичної, фармацевтичної, будівельної та інших галузей. Входить в топ-15 європейських і в топ-25 світових компаній-виробників упаковки, постачає гнучкі пакувальні матеріали та упаковку в країни Східної та Центральної Європи, Африки і Азії.

Мірошник активно підтримує міжнародну ініціативу ООН "Save Food", спрямовану на скорочення втрат їжі в глобальних масштабах, будучи представником ініціативи на території України.

В різний час переможцями в номінації "Промисловець року" Загальнонаціональної премії "Людина року" ставали Ігор Сирота (Укргідроенерго), Леонід Шиман (Павлоградський хімзавод), Віталій Скляров (Азот), Віталій Касінов (Стахановський вагонзавод), Олександр Нечаєв (Титан України), Віктор Суботін (Турбоатом).