ua en ru

ДВСУ підтверджує арешт рухомого майна одного з лідерів Автомайдану

Державна виконавча служба України (ДВСУ) підтверджує арешт рухомого майна одного з лідерів Автомайдану Сергія Коби.

Державна виконавча служба України (ДВСУ) підтверджує арешт рухомого майна одного з лідерів Автомайдану Сергія Коби. Про це йдеться в заяві ДВСУ.

"Державна виконавча служба України офіційно повідомляє, що наразі в органах державної виконавчої служби відкриті виконавчі провадження стосовно Сергія Олександровича Коби, з матеріалами відкритих виконавчих проваджень боржник ознайомлений, про що свідчить наявна в матеріалах його письмова заява", - йдеться в повідомленні.

При цьому в повідомленні зазначається, що заперечень з боку Коби щодо сплати боргу на адресу органу державної виконавчої служби, у провадженні якого знаходяться вищезазначені провадження, не надходило.

Зазначимо, вчора в ЗМІ повідомлялося, що Коба заявив про арешт всього його майно. При цьому, за його словами, він дізнався про арешт випадково, коли співробітники спецпідрозділу "Кобра" не дали йому сісти за кермо власного автомобіля.

Підставою для арешту майна стала наявність у Коби несплаченого штрафу дворічної давності. При цьому сам Коба стверджував, що оплатив його кілька місяців тому.