ua en ru

Гиркин-Стрілков залишиться в Росії і не планує повертатися на Донбас

Так званий екс-міністр оборони самопроголошеної Донецької народної республіки Ігор Гиркин заявив, що залишиться в Росії і не планує повертатися на Донбас.

Так званий екс-міністр оборони самопроголошеної Донецької народної республіки Ігор Гиркин заявив, що залишиться в Росії і не планує повертатися на Донбас. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції.

"Захист Новоросії і підтримка населення Новоросії критично важлива для збереження Росії і зриву планів "п'ятої колони". Якщо вдасться втримати перемогу там, збережемо Росію. Програємо - втратимо залишки Вітчизни", - заявив Гиркин.

Він зазначив, що або Росія відновить суверенітет в повному обсяг, або вона буде зруйнована "коаліцією зовнішніх і внутрішніх ворогів".

"Оцінюючи власне місце, хочу сказати, що основний фронт боротьби за Росію проходить саме тут. Сподіваюся, що саме в Росії зможу принести найбільшу користь. Підкреслюю: тим, хто сподівався використати мене самого в деструктивних цілях, доведеться розчаруватися", - заяви Гиркин.

Він також висловив підтримку Президенту Росії Володимиру Путіну: "В умовах розв'язаної псуючи нас війни вважаю за необхідне виступити у його підтримку, як єдиного легітимного головнокомандувача і головного гаранта свободи і незалежності країни".

Він також закликав усунути від командування всіх тих, хто довів Росію до межі поразки.