ua en ru

ДФС з початку року вилучила з незаконного обігу спирту та алкоголю на понад 119 млн гривень

ДФС з початку року вилучила з незаконного обігу спирту та алкоголю на понад 119 млн гривень Фото: Сергій Білан

За перший квартал 2017 року припинено діяльність 40 незаконних виробництв алкогольних напоїв

Співробітники Державної фіскальної служби України (ДФС) з початку року вилучили з незаконного обігу спирту і алкоголю на понад 119 млн гривень. Про це заявив перший заступник голови ДФС Сергій Білан, повідомляє прес-служба відомства.

Як зазначається, за перший квартал 2017 року в ході операції "Акциз-2017" з незаконного обігу було вилучено понад 238 тис. літрів спирту та 548 тис. літрів алкоголю на загальну суму 119 млн гривень.

Білан повідомив, що за вказаний період припинено діяльність 40 незаконних виробництв алкогольних напоїв та розпочато 92 кримінальні провадження щодо незаконного обігу підакцизних товарів.

"Алкогольний контрафакт і фальсифікат підпільно виробляється в усіх регіонах України, про що свідчить статистика щодо виявлення та припинення фактів незаконного виготовлення лікеро-горілчаних напоїв всіма регіональними підрозділами податкової міліції. Останнім трендом незаконної торгівлі алкогольними напоями є їх реалізація через мережу Інтернет", - повідомив Білан.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція припинила виробництво контрафактного алкоголю об'ємом до 2 тис. ящиків на добу.