ua en ru

Поліція припинила виробництво контрафактного алкоголю об'ємом до 2 тис. ящиків на добу

Поліція припинила виробництво контрафактного алкоголю об'ємом до 2 тис. ящиків на добу Фото: Арсен Аваков

Добовий оборот виробництва становив до 500 тис. гривень

Поліція припинила виробництво контрафактного алкоголю об'ємом до 2 тис. ящиків на добу. Про це повідомляє міністра внутрішніх справ України Арсен Аваков у Facebook.

"5 мешканців двох областей організували цех у Львівській області, а постачали продукцію у сусідні регіони. Добове виробництво до 2 тисяч ящиків цього алкогольного зілля. Прибуток, який потрапляла тільки в кишені організаторів - від 100 тисяч до півмільйона гривень на добу, без сплати будь-яких податків", - повідомляє Аваков.

Також він зазначає, що вночі силовики провели 25 санкціонованих обшуків у Львівській та Закарпатській областях на цехах, складах і місцях збуту алкоголю. Одночасно провели обшуки на виробництві горілки та у організаторів незаконного бізнесу.

"Вилучили: 2 тисячі ящиків фальсифікату (40 тисяч пляшок), 120 тисяч доларів США, 117 тисяч євро, 600 тисяч гривень, 5 тонн спирту, незліченну кількість підроблених марок акцизного податку України, обладнання для виробництва алкогольної продукції", - додає міністр.

Вчора затримували хабарників від ДФС, а сьогодні рушимо злочинні схеми "алкогольного" бізнесу, якими тим же фіскалам ...

Опубліковано Arsen Avakov 25 березень 2017 р.

Нагадаємо, в Балаклії затримали мародера, який пограбував школу. Чоловік виніс зі школи і сусідньої квартири 4 комп`ютери.