ua en ru

Гецадзе прокоментував звільнення з посади заступника голови Мін'юсту

Гецадзе прокоментував звільнення з посади заступника голови Мін'юсту Фото: Гія Гецадзе (facebook.com/jaanika.merilo)

Гецадзе має намір залишатись в Україні

Колишній заступник міністра юстиції України Гія Гецадзе пішов з посади не в результаті конфлікту в Мін'юсті. Про це він заявив РБК-Україна, відповідаючи на питання про причини свого звільнення.

"Я три роки працював на держслужбі. Спочатку, коли я був призначений, думав, рік-півтора... Команда молода, цікава, мотивована. Мені було дуже приємно працювати з Петренком (міністром юстиції, - ред.). Я завжди буду пишатися цим. Думаю, що ми разом зробили дуже багато. Зараз Мін'юст - абсолютно інше міністерство", - зазначив Гецадзе.

Він також підкреслив, що має намір в подальшому перейти в приватний сектор, але не уточнив, до якої саме сфери діяльності.

"Після трьох років я спробую щось в приватному секторі... Буду далі допомагати по реформуванню нашої юридичної освіти, якщо буде потрібна моя допомога. Але поки конкретно не знаю, на жаль", - сказав Гецадзе.

Також він додав, що має намір залишатися в Україні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Гецадзе звільнився з посади заступника голови Мін'юсту. Його призначили на цю посаду в січні 2015 року. Він координував і контролював діяльність відділу взаємодії з міжнародними і громадськими організаціями, кадрової комісії Міністерства юстиції України, комітету реформ.