ua en ru

Герта - Зоря 2-0: відео голів та огляд матчу

Герта - Зоря 2-0: відео голів та огляд матчу Фото: "Герта" - "Зоря" (zarya-lugansk.com)

Луганський клуб лише на очко відстає від лідера групи

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів матчу 4 туру групового етапу Ліги Європи між луганською "Зорею" і берлінською "Гертою".

"Зоря" на виїзді програла "Герті" з рахунком 0:2. Перемогу команді Пала Дарда приніс дубль Деві Зельке, який в двоматчевому протистоянні з української команди відзначився трьома голами.

Перший гол прийшов на 17 хвилині з лівого флангу, коли подачу Міттельштадта точним ударом головою завершив Зельке.

У другому таймі у "Зорі" раз по раз виникали небезпечні моменти, проте підопічним Вернидуба не вистачило точності. А на 73 хвилині український клуб пропустив вдруге. Знову нас засмутив Зельке.

Герта - Зоря 2-0: відео голів та огляд матчуГерта - Зоря 2-0: відео голів та огляд матчуГерта - Зоря 2-0: відео голів та огляд матчуГерта - Зоря 2-0: відео голів та огляд матчуГерта - Зоря 2-0: відео голів та огляд матчуГерта - Зоря 2-0: відео голів та огляд матчуГерта - Зоря 2-0: відео голів та огляд матчуГерта - Зоря 2-0: відео голів та огляд матчуГерта - Зоря 2-0: відео голів та огляд матчуГерта - Зоря 2-0: відео голів та огляд матчуГерта - Зоря 2-0: відео голів та огляд матчу

Ця поразка стала для підопічних Юрія Вернидуба другим за 4 туру, однак луганчани продовжують займати друге місце в групі J. Турнірна таблиця: "Естерсунд" - 7 очок, "Зоря" - 6, "Атлетик" - 5, "Герта" - 4.

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб: "Гра була до забитого м'яча. Скажу чесно, мені не сподобалися перші хвилин 25. Повністю програли єдиноборства, підбори.« Герта »виглядала краще нас, тому заслужено забила м'яч і заслужено перемогла. Нам не вистачило сил . Були моменти, нехай їх було і не багато, після яких можна було вирівняти шанси".

Нагадаємо, донецький "Шахтар" переміг роттердамський "Фейеноорд" в 4 турі групового етапу Ліги чемпіонів сезону 2017/18.