ua en ru

Німеччина посилить санкції проти Північної Кореї

Німеччина посилить санкції проти Північної Кореї Фото: Німеччина посилить санкції проти Північної Кореї

Влада Німеччини узгодила рішення про посилення санкцій проти Північної Кореї

Державний секретар у міністерстві закордонних справ Німеччини Маркус Едерер підтвердив повідомлення про посилення економічних санкцій проти Північної Кореї. Про це повідомляє DW.

"Постійні загрози застосування ядерної зброї викликають у нас занепокоєння", - сказав він. За його словами, необхідно посилити тиск на влада КНДР і змусити їх повернутися за стіл переговорів.

Так, МЗС ФРН в даний час погоджує відповідні заходи з відомством федерального канцлера, а також з міністерством юстиції та економіки. Очікується, що вони будуть реалізовані вже найближчим часом.

Як зазначається, на території північнокорейського диппредставництва в Берліні розміщений великий готель, конгрес-центр, 2004 року віддані в оренду двом компаніям, які в свою чергу складають готельні номери приміщення. Готель під назвою City Hostel Berlin в силу свого центрального розташування та невисоких цін вважається добре відвідуваним і надзвичайно прибутковим.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що державна китайська електротехнічна корпорація Limac Corporation і південнокорейська Ryonbong General Corporation, що спеціалізується на видобутку та експорті металів і мінералів, що мають спільне підприємство, яке працювало в обхід міжнародних санкцій, введених в 2009 році Організацією Ообъединенных Націй через ядерну програму Пхеньяну.