ua en ru

Німеччина - Словаччина 3:0: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Німеччина - Словаччина 3:0: онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Фото: Німеччина - Словаччина

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію матчу

Німеччина - Словаччина. Онлайн-трансляція матчу Німеччина - Словаччина на РБК-Україна розпочнеться о 18:30. Дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол 1".

26 червня, 19:00
Лілль, "П'єр Моруа"
Німеччина - Словаччина 3:0
Голи: Боатенг, 8, Гомес, 43, Дракслер, 62
Німеччина: Нойер, Хектор, Боатенг (Хеведес, 71), Кiммих, Хуммельс, Хедіра (Швайнштайгер, 77), Кроос, Мюллер, Озіл, Дракслер (Подольскi, 71), Гомес.
Словаччина: Козачик, Пекарік, Шкртел, Дюріца, Гiомбер (Салата, 84), Куцка, Грошовскi, Шкриньяр, Гамшик, Вайсс (Грегуш, 46), Дюріш (Шестак, 63).

Збірна Німеччини впевнено впоралася з турнірними завданнями у груповому етапі фінальної частини Євро-2016, обігравши Україну та Північну Ірландію і зігравши внічию зі збірною Польщі. При цьому, чинні чемпіони світу показали відмінний, але не безгрішний в захисті, футбол. У сьогоднішньому матчі німці будуть грати першим номером, що дозволить команді Словаччини використовувати простір в контратаках.

Словаки вийшли з групи з більш скромними результатами, вигравши лише в одному матчі з трьох. Сильні сторони команди Козака - командна гра і непогана реалізація гольових моментів. Від реалізації і буде залежати гіпотетичний успіх словаків, адже моменти біля воріт Нойєра будуть, але їх буде мало.

Німеччина - Словаччина 3:0: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Фото: Маріо Гомес

Нападник збірної Німеччини Маріо Гомес:

"Недооцінка словаків? Подібної небезпеки немає — ми не та команда. Проаналізуємо суперника самим ретельним чином. Нещодавно ми вже зустрічалися зі Словаччиною і знаємо, що легкої прогулянки в будь-якому випадку не буде. А що стосується великих матчів, то, звичайно, було б здорово. Це чемпіонат Європи, і всі чекають таких зустрічей".