ua en ru

Німеччина прокоментувала висновки щодо катастрофи МН17

Німеччина прокоментувала висновки щодо катастрофи МН17 Фото: катастрофа боїнга MH17 (flickr.com/osce_smmu)

В Німеччині заявили, що це важливий крок для розкриття правди

Міністерство закордонних справ Німеччини прокоментувало висновки Міжнародної слідчої групи (JIT) щодо катастрофи літака рейсу МН17 у 2014 році. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку німецького відомства у Twitter.

У німецькому зовнішньополітичному відомстві заявили, що висновки JIT та оголошення чотирьох підозрюваних в причетності до катастрофи МН17 на Донбасі є важливим кроком для розкриття правди.

"Вчора спільна слідча група оголосила про початок кримінального переслідування і представила нові результати розслідування. Це є важливим кроком з метою розкриття повної правди щодо цього жахливого акту", - йдеться в заяві МЗС Німеччини.

Німеччина прокоментувала висновки щодо катастрофи МН17

Нагадаємо, раніше президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що у Москви є своє версія катастрофи малайзійського Boeing MH17. Путін додав, що західні експерти не прислухаються до версії Росії.

Як повідомляло РБК-Україна, 19 червня Міжнародна слідча група (JIT) назвала імена чотирьох підозрюваних у причетності до катастрофи літака рейсу МН17 в 2014 році. Зокрема, підозрюються глава розвідки "ДНР" Сергій Дубинський, міністр оборони "ДНР" Ігор Гиркін, підполковник запасу російських Повітряно-десантних військ Олег Пулатов і командир розвідувального батальйону в "2-му відділі ГРУ ДНР" Леонід Харченко.