ua en ru

Німеччина - Польща: Нічия вибиває Україну з Євро-2016

Німеччина - Польща: Нічия вибиває Україну з Євро-2016 Фото: Німеччина - Польща

Перша нульова нічия на Євро-2016

Відбувся другий матч другого кола у групі С. Польща і Німеччина зіграли внічию, гарантувавши Україні четверте місце в групі.

16 червня, 22:00
Сен-Дені, "Стад де Франс"
Німеччина - Польща 0:0
Німеччина: Нойер, Хектор, Хуммельс, Боатенг, Хеведес, Хедіра, Кроос, Дракслер (Гомес, 72), Езіл, Мюллер, Гетце (Шюррле, 66)
Польща: Фабіанскі, Энджейчик, Паздан, Глік, Піщек, Мончински (Йодловiц, 76), Криховяк, Гросіцкі (Пешко, 88), Блащиковскі (Капустка, 81), Милик, Левандовскі

Активніше почали німці, запропонувавши полякам досить високий темп у стартовому відрізку матчу. При цьому, підопічні Навалки відразу дали зрозуміти, що не будуть відсиджуватися в захисті. Вже на четвертій хвилині Левандовскі змусив Хедіру перервати потенційно небезпечну контратаку ціною жовтої картки. Контратакували поляки приблизно до середини тайму.

Ближче до 25 хвилини матчу поляки і самі почали атакувати позиційно, при цьому передачі в штрафний майданчик виходили досить небезпечними. Захист німців грав надійніше, ніж у першому таймі матчу проти збірної України, тому до небезпеки справа так і не дійшла. Втім, гольових моментів не було і біля воріт Фабiанскi, перший тайм пройшов досить рівно.

На початку другого тайму стовідсотковий момент втратили поляки. Гросіцкі віддав ідеальний пас на Милика, який примудрився пробити повз ворота з лінії воротарського майданчика. Буквально одразу свій момент отримали і німці - Езіл непогано вбігав у штрафний, але на шляху м'яча став Мюллер.

До кінця основного часу команди атакували ліниво, при цьому більше шансів забити було саме у поляків. Під кінець матчу прокинулися і німці, але до гольових моментів біля воріт поляків справа так і не дійшла.

Нульова нічия - результат, при якому збірна України, яка програла сьогодні Північнiй Ірландії, гарантовано займає четверте місце в групі.