ua en ru

Німеччина відмовилася відправляти наземні війська у Сирію

Німеччина відмовилася відправляти наземні війська у Сирію Фото: спікер уряду Німеччини Штеффер Зайберт (www.dw.com)

Влада Німеччини відмовилася вводити наземні війська у Сирію

Спікер уряду Німеччини Штеффен Зайберт заявив, що німецька сторона відповіла відмовою на запит США відправити війська в Сирію. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на агентство Deutsche Welle

За його словами, у Німеччині планують продовжувати раніше розпочаті засоби боротьби з "Ісламською державою". Однак, в їх число не входить відправка наземних підрозділів бундесверу в Сирію.

"Ми хочемо, щоб наземні війська Німеччини частково замінили американських військових в регіоні", - сказав Зайберт в інтерв'ю газеті Welt am Sonntag і информагенству dpa.

Нагадаємо, раніше президент США Дональд Трамп продовжив санкції проти Сирії ще на рік. За його словами, буде заблоковано майно осіб і заборонений вивіз або реекспорт певних товарів.

Зазначимо, раніше РБК-Україна повідомляло, що Німеччина продасть зброї країнам-учасницям війни в Ємені. Як повідомили в Міністерстві економіки Німеччини, уряд схвалив постачання зброї на понад мільярд євро для країн-учасниць альянсу під керівництвом Саудівської Аравії.