ua en ru

У Німеччині знизилася злочинність серед мігрантів

У Німеччині знизилася злочинність серед мігрантів Фото: серед мігрантів в Німеччині в 2016 році впала злочинність

Кількість злочинів, які здійснювали або в яких підозрювалися мігранти, скоротилася майже на 25%

В Німеччині в третьому кварталі 2016 року серед мігрантів різко впала кількість злочинців або підозрюваних у злочинах. Про це йдеться у звіті німецького Федерального відомства по кримінальних справах (BKA), який був опублікований в п'ятницю, 30 грудня, передає DW.

Як пише видання, у порівнянні з першим кварталом 2016 року число злочинів, які здійснювали або в яких підозрювалися мігранти, скоротилася майже на 25%.

Наголошується, що в оприлюдненій статистиці йдеться про людей, які подали прохання про притулок в Німеччині, вже отримали статус біженців або перебувають у країні нелегально.

Більшість із зафіксованих злочинів - дрібні правопорушення. 17% з них - це безквитковий проїзд, близько 25% злочинів - крадіжки або нанесення тілесних ушкоджень. Найчастіше - це сутички між мігрантами. Тільки 6% випадків - це напади на громадян Німеччини.

Близько 1,3% від загального числа злочинів становлять згвалтування або сексуальні домагання з боку мігрантів.

Станом на середину листопада 2016 року, в Німеччині нараховувалося 457 підозрюваних у зв'язках з терористами. Розслідування було розпочато стосовно 90 осіб.

Нагадаємо, в Австрії пропонують карати країни, що не беруть назад мігрантів.