ua en ru

У Німеччині на ходу згорів швидкісний потяг

У Німеччині на ходу згорів швидкісний потяг Фото: місце події (/cfts.org.ua)

Про причини пожежі поки не повідомляється

У п'ятницю, 12 жовтня, у Німеччині на залізничній лінії А3 між Франкфуртом-на-Майні і Кельном згорів швидкісний поїзд ICE. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на Derwesten,

Наголошується, що вогонь охопив як мінімум два вагони. Рух поїздів по швидкісній магістралі між Франкфуртом і Кельном частково заблоковано - спочатку поїзди не ходили взагалі, але пізніше з'явилася інформація, що по паралельній дорозі в зустрічному напрямку рух відновлено.

У Німеччині на ходу згорів швидкісний потягФото: місце події

На місце НП виїхали пожежники, для ліквідації наслідків інциденту готується залізнична спецтехніка.

За словами одного з пасажирів, евакуація з поїзда сталася приблизно за 20 хвилин з моменту його зупинки. Щоб забрати пасажирів був спрямований змінний поїзд. Про причини пожежі поки не повідомляється.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на станції Пологи у Запорізькій області 26 пасажирів поїзда № 227 Київ-Бердянськ постраждали при підведенні локомотива, дві людини були госпіталізовані.

Зазначимо, на початку липня у місті Коломия Івано-Франківської області загорівся приміський пасажирський поїзд. Один вагон вигорів повністю. Пасажирам довелося вистрибувати з вікон, так як весь склад був оповитий чорним димом.