ua en ru

Герега: Для узгодження дати наступної сесії Київради потрібно запит хоча б однієї фракції

Для узгодження дати наступної сесії Київради потрібно запит хоча б однієї фракції. Про це повідомили у прес-службі Київради, передає кореспондент РБК-Україна.

За словами Гереги, для того, щоб узгодити дату наступної сесії Київради, потрібно запит хоча б однієї з фракцій.Также вона зазначила, що через зрив пленарного засідання, Київрада не змогла перерозподілити кошти, виділені на будівництво станції метро "Теремки" та реконструкцію Поштовій площі.

"На сьогоднішній день опозиція не дала нам можливості провести пленарне засідання і я не збираюся працювати в такому режимі, як ми працювали весь рік... Кабмін виділив 50 млн грн на будівництво останній станції метро на Теремках і 50 млн грн на реконструкцію Поштової площі. Все це залишилося без змін і ці гроші пропадуть і ми не зможемо їх отримати, чи не перерозподіливши їх сьогодні на сесії", - сказав Герега.

Також за її словами, сьогодні на сесії планувалося надати для спрощення системи отримання дозвільної документації близько 1 млн грн, щоб дообладнати центри адміністративних послуг.

Читайте також: Яценюк заявляє, що фінансового колапсу через закриття Київради у столиці не буде