ua en ru

Герега доручила створити контрольну комісію для вивчення роботи "Київенерго"

Секретар Київради Галина Герега дала протокольне доручення на створення тимчасової контрольної комісії щодо вивчення питань роботи ПАТ "Київенерго", передає кореспондент РБК-Україна.

Крім того, Київрада відмовила "Київенерго" у наданні дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для експлуатації та обслуговування трансформаторних підстанцій у кількох районах Києва, а також на передачу земельних ділянок для будівництва, експлуатації та обслуговування трансформаторних підстанцій у 30 випадках.

Зокрема, відмовлено у надані дозволів у Дніпровському, Печерському, Шевченківському, Деснянському, Оболонському, Дарницькому і Подільському районах Києва.

В той же час Київрада надала дозвіл на розробку проекту землеустрою на вул. Лермонтова у Дарницькому районі та на вул. Туполєва у Святошинському районі, а також надала дозвіл на розробку проекту землеустрою на вул. Промисловій у Голосіївському районі для реконструкції, експлуатації та обслуговування майнового комплексу ТЕЦ №5 "Київенерго".

Читайте також: Гаряче водопостачання, відключене в чотирьох районах Києва через борги "Київенерго" перед "Нафтогазом", відновлено