ua en ru

Герасимов розповів про свої завдання на посту глави БПП

Герасимов розповів про свої завдання на посту глави БПП Фото: Артур Герасимов

Герасимов зазначив, що утримався від голосування за його кандидатуру

Ключовим завданням новопризначеного голови фракції БПП буде підвищення ефективності Верховної Ради. Про це він заявив журналістам після засідання фракції, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ключове завдання підвищувати ефективність роботи парламенту ... Ще одним завданням буде найбільш ефективне впровадження у парламенті законопроектів, запропонованих президентом", - заявив Герасимов.

Нардеп зазначив, що був одним з трьох осіб, які утрималися від голосування за його кандидатуру. На голосування була виставлена також кандидатура заступника голови фракції Ірини Луценко, однак вона відмовилася від запропонованої посади.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що народний депутат, представник президента у Верховній Раді Артур Герасимов обраний головою парламентської фракції "Блоку Петра Порошенко".

Артур Герасимов народився 23 серпня 1972 року. В 1995 році закінчив Київський національний університет ім. Т. Шевченка, факультет соціології та психології. З 1994 до 2014 року працював на керівних посадах у компанії "Українська маркетингова група", з 1996 року перебував у керівництві Української асоціації маркетингу.