ua en ru

Геращенко анонсувала візит у Луганськ представника ОБСЄ у гуманітарній підгрупі

Геращенко анонсувала візит у Луганськ представника ОБСЄ у гуманітарній підгрупі Фото: Ірина Геращенко (rada.gov.ua)

Представник ОБСЄ проінспектує умови утримання бранців

Перший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко анонсувала візит в окупований Луганськ представника ОБСЄ у гуманітарній підгрупі контактної групи Тоні Фріша. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Наступного тижня окупований Луганськ відвідає координатор ОБСЄ в гуманітарній групі Тоні Фріш, який має проінспектувати умови утримання бранців, надання ім медичної допомоги", - написала вона.

За словами Геращенко, українська сторона звернулася до представника ОБСЄ з проханням відвідати Владислава Овчаренка, "про якого вже рік родичі й друзі не можуть отримати інформацію, і якого, за інформацією сайтів бойовиків, засудили на 17 років".

Головними темами гуманітарної підгрупи сьогодні було невідкриття КПВВ " Золоте" й гуманітарна ситуація в Станиці Лугансь...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 27 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська сторона вже 2 місяці очікує відповіді Російської Федерації у питанні щодо обміну заручників.

"Вже 2 місяці ми очікуємо відповіді РФ і контрольованих ними ОРДЛО на цілком конкретну пропозицію передачі 313 осіб на 88 заручників, яких підтвердили ОРДЛО", - написала вона.