ua en ru

Генштаб розповів про переваги служби в лавах ЗСУ

Генштаб розповів про переваги служби в лавах ЗСУ Фото: Бійці АТО

Мова йде про соцгарантії і винагороди

Генеральний штаб Збройних сил України (ЗСУ) розповів про переваги служби в лавах ЗСУ. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генштабу на Facebook.

"Вчора у 169-му навчальному центрі Сухопутних військ ЗС України "Десна" почала роботу група, до складу якої увійшли офіцери структур по роботі з особовим складом Збройних сил України та військових комісаріатів. Військові допомагають координаторам з українського добровольчого корпусу роз'яснювати переваги проходження служби в лавах ЗС України. Мова йде, зокрема, про соціальні гарантії та винагороди, які отримують українські солдати", - йдеться в повідомленні.

Так, за даними прес-служби, всім новоприбулим бійцям видають особисту зброю і повний комплект обмундирування. Як зазначається, до переваг служби у складі державних силових структур можна віднести й інші моменти.

"Добровольчі батальйони "Донбас" і "Айдар", які увійшли до складу Збройних Сил і Нацгвардії, отримали броньовану техніку та артилерійське озброєння, в результаті чого значно підвищили свою ефективність і бойові можливості в справі захисту держави", - йдеться в повідомленні.

КЕРІВНИЦТВО ГЕНЕРАЛЬНОГО ШТАБУ ЗАЦІКАВЛЕНЕ В ЗАЛУЧЕННІ ДО ОБОРОНИ ДЕРЖАВИ ВИСОКОВМОТИВОВАНИХ БІЙЦІВ, ЯКІ ВЖЕ ДОВЕЛИ СВОЮ...

Posted by Прес-служба Генерального штабу ЗСУ on 11 травня 2015 р.

Нагадаємо, раніше Президент України Петро Порошенко підписав закон України № 291-VIII "Про внесення змін до закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" щодо статусу осіб, які захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України".