ua en ru

Генштаб пропонує заборонити польоти безпілотників над військовими об'єктами

Генштаб пропонує заборонити польоти безпілотників над військовими об'єктами Фото: начальник Генштабу Віктор Муженко (УНІАН)

Дані заходи покликані поліпшити стан охорони військових арсеналів і баз

Генеральний штаб Збройних сил України пропонує заборонити польоти безпілотників над військовими об'єктами. Про це йдеться в повідомленні Генштабу в Facebook.

"З метою поліпшення стану охорони, оборони та вибухопожежобезпеки на арсеналах, базах, складах Генеральним штабом Збройних сил України пропонується заборонити проліт безпілотних літальних апаратів над цими військовими об'єктами", - йдеться в повідомленні.

Для цього Генштаб ініціює внесення змін до низки нормативно-правових документів.

"Зокрема, до Положення про використання повітряного простору України, затвердженим Постановою Кабінету міністрів України від 29.03.2002 № 401 та Методичним зазначенням щодо виконання вимог пункту 83 Положення про використання повітряного простору України, затверджених наказом Державної служби України з нагляду за забезпеченням безпеки авіації від 06.05.2005 № 303", - додали в Генштабі.

Генеральний штаб ЗС України пропонує заборонити проліт БПЛА над військовими об’єктами З метою покращення стану охорони,...

Опубліковано Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine 10 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна зацікавлена у допомозі фахівців зі Сполучених Штатів Америки в охороні арсеналів.