ua en ru

Генсек УЄФА джанні Інфантіно балотується у президенти ФІФА

Генсек УЄФА джанні Інфантіно балотується у президенти ФІФА Фото: Джанні Інфантіно

На крісло президента ФІФА з'явився ще один кандидат

Виконавчий комітет УЄФА прийняв рішення підтримати гендиректора асоціації на виборах нового президента ФІФА. Про це повідомляє сайт УЄФА.

"Я можу підтвердити, що згідно з рішенням виконавчого комітету УЄФА сьогодні представив необхідне заяву в ФІФА для участі у виборах голови організації. Протягом всієї моєї кар'єри у футболі я завжди наполегливо працював, щоб служити інтересам нашої великої гри і підтримувати принципи належного управління і справжньої чесності. Я дуже пишаюся тим, чого ми досягли в УЄФА, і тим, як ми поводимося в організації. Цінності УЄФА поділяють багато в нашій глобальної футбольної сім'ї", - сказав Інфантіно.

Нагадаємо, раніше свої кандидатури на вибори президента ФІФА висунули президент УЄФА Мішель Платіні, колишній капітан збірної Тринідаду і Тобаго Девід Нахид, принц Йорданії Алі бін Аль-Хусейн, колишній заступник генерального секретаря ФІФА француз Жером Шампань, глава Азіатської конфедерації футболу бахрейнський шейх Салман бін Ібрагіма аль-Халіфа і глава Футбольної асоціації Ліберії Муса Билити.