ua en ru

Генсек ООН: наступний саміт з клімату пройде у Вашингтоні

Генсек ООН: наступний саміт з клімату пройде у Вашингтоні Фото: Пан Гі Мун

Захід запланований на 5-6 травня

Черговий саміт з кліматичним змінам з участю глав урядів і підприємств пройде в Вашингтоні 5-6 травня 2016 року. Про це заявив генеральний секретар ООН Пан Гі Мун, виступаючи в Парижі.

"Зустріч на вищому рівні продовжить зусилля і надихне на конкретні результати, за таким значущим областях, як енергія, стійкість, фінансування, робота з використання землі в містах і з транспорту", - сказав Пан Гі Мун на засіданні з президентом Франції Олланд.

Генсек підкреслив, що Climate action 2016 об'єднає глав урядів, підприємств, представників наукової та громадянської спільноти. Захід запланований на 5-6 травня.

Генсек підкреслив, що захід "Дії по клімату" об'єднає глав урядів, підприємств, представників наукової та цивільного співтовариства.

Нагадаємо, Порошенко в Парижі знову заявив про загрозу екологічної катастрофи на Донбасі.

Раніше повідомлялося, що в Парижі стартувала кліматична конференція. Кліматична конференція в Парижі - вже 21-я, проведена в рамках Конвенції ООН щодо кліматичних змін (COP 21) і 11-я - в рамках наради сторін Кіотського протоколу (CRP-11). Учасники проходить в Парижі конференції ООН з проблем зміни клімату схвалили текст майбутньої угоди.