ua en ru

Генпрокурор РФ заявив про спроби "Правого сектора" здійснити державний переворот у Росії

Генпрокурор РФ заявив про спроби "Правого сектора" здійснити державний переворот у Росії Фото: генпрокурор Росії Юрій Чайка

Правоохоронні органи РФ заблокували доступ до сторінок в соціальній мережі "ВКонтакте"

Активісти руху "Правий сектор", яке заборонене в Росії, робили спроби організувати масові заворушення для здійснення державного перевороту в Росії. Про це йдеться в доповіді генпрокурора РФ Юрія Чайки, пишуть російські ЗМІ.

"Заблоковано доступ до сторінок в соціальній мережі "ВКонтакте", за допомогою яких прихильники "Правого сектору" робили спроби організації масових заворушень і несанкціонованих публічних акцій з метою здійснення державного перевороту в Російській Федерації", — сказано в доповіді.


Варто відзначити, що в березні новий голова "Правого сектору" заявив про оновлену методології роботи партії. "Там все нове, і тепер будемо працювати в напрямку пропаганди наших ідей", - сказав Тарасенко. Так само він підкреслив той факт, що "Правий сектор" буде продовжувати взаємодію з Дмитром Ярошем.

Нагадаємо, 19 квітня прокуратура Автономної Республіки Крим розпочала кримінальне провадження за фактом незаконного заборони діяльності Меджлісу кримськотатарського народу на території окупованого Росією Криму.