ua en ru

У Генпрокуратурі розповіли, що заважає передати в суд справу про шахрайство члена ВРЮ

У Генпрокуратурі розповіли, що заважає передати в суд справу про шахрайство члена ВРЮ Фото: прокуратура

Наразі досудове розслідування стосовно Гречківського фактично завершено

Генеральна прокуратура України не може передати до суду справу про шахрайство члена Вищої ради юстиції Павла Гречківського через госпіталізацію посередника до психіатричного лікувального закладу у зв’язку з його нібито розладом психіки. Про це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

Як зазначила Сарган, наразі досудове розслідування стосовно Гречківського фактично завершено.

"Наразі направленню обвинувального акту до суду перешкоджає госпіталізація посередника до психіатричного лікувального закладу у зв’язку з його нібито розладом психіки", - написала Сарган.

Як зазначається у повідомленні, на думку слідства, такі дії сторони захисту є "саботуванням досудового розслідування та симулюванням психіатричної симптоматики з метою уникнення відповідальності як П. Гречківським, так і посередником".

Ті, хто називають себе борцями із корупцією, витрачають грантові гроші на її підтримання усіма силами. Інакше як зрозу...

Опубліковано Ларисою Сарган 6 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підозрюваний у справі про шахрайство члена Вищої ради юстиції Павла Гречківського імітує психічний розлад.