ua en ru

Генпрокуратура повідомила про підозру ще двом співробітникам НАБУ

Генпрокуратура повідомила про підозру ще двом співробітникам НАБУ Фото: вивіска НАБУ (facebook.com nabu.gov.ua)

На переконання НАБУ, відбувається спланована диверсія щодо працівників бюро

Генеральна прокуратура повідомила про підозру ще двом співробітникам Національного антикорупційного бюро України. Про це повідомила прес-служба НАБУ.

"5 грудня 2017 року заступник генерального прокурора України Юрій Столярчук повідомив про підозру ще двом співробітникам Національного антикорупційного бюро України... На переконання НАБУ, відбувається спланована диверсія щодо працівників бюро та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, яка стала можливою через відсутність у НАБУ права на автономне прослуховування", - йдеться у повідомленні.

НЕЗАКОННИЙ ТИСК НА ПРАЦІВНИКІВ НАЦІОНАЛЬНОГО АНТИКОРУПЦІЙНОГО БЮРО ТРИВАЄ 5 грудня 2017 року заступник Генерального про...

Опубліковано НАБУ 5 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Генеральна прокуратура звинуватила НАБУ у штучному створенні ситуацій для викриття хабарників.

26 вересня в Службу безпеки України (СБУ) за власною ініціативою звернулася перший заступник голови Державної міграційної служби України Діна Пімахова із заявою про вчинення відносно неї злочину - провокації підкупу.

29 листопада 2017 в одному з громадських місць Києва при передачі 15 тис. доларів Пімаховій був затриманий "таємний агент" НАБУ.