ua en ru

Генеральним директором "ДТЕК Дніпрообленерго" призначено Сергія Бубликова

Наглядова рада ДТЕК призначила генеральним директором ПАТ "ДТЕК Дніпрообленерго" Сергія Бубликова, який раніше обіймав посаду технічного директора компанії. Про це повідомляє прес-служба ДТЕК.

Бубликів працює в "ДТЕК Дніпрообленерго" на різних посадах з 1999 р. З лютого 2012 р. є голосуючим директором по класу постачальників Оптового ринку електроенергії (ОРЕ), очолює робочу групу ОРЕ за фінансовими зобов'язаннями.

ДТЕК - крупна енергетична компанія України, входить до складу фінансово-промислової групи "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ). Підприємства ДТЕК працюють в сегментах видобутку і збагачення вугілля, генерації, дистрибуції та продажів електроенергії.

ПАТ "ДТЕК Дніпрообленерго" займається передачею і збутом електроенергії. Компанія обслуговує регіон площею майже 32 тис. кв. км, загальна довжина ліній електропередач становить 55,4 тис. км, з них 49,7 тис. км повітряних і 5,6 тис. км кабельних ліній електропередач. До складу підприємства входять високовольтні електричні мережі, Дніпропетровські міські мережі, Криворізькі міські електричні мережі і 21 РЕЗ. "Дніпрообленерго" забезпечує електроенергією більше 40 тис. юридичних, а також 1,5 млн побутових абонентів. Найбільші споживачі - підприємства гірничо-металургійного комплексу області, машинобудівної та хімічної промисловості.

Читайте також: Чистий збиток "ДТЕК Дніпрообленерго" за 9 міс. 2012 р. склав 60,5 млн грн проти прибутку роком раніше