ua en ru

Гендиректор компанії "Смарт-Холдинг" покинув пост

Гендиректор компанії "Смарт-Холдинг" покинув пост Фото: Олексій Тимофєєв

Трудові відносини припинені за угодою сторін

Генеральний директор ПрАТ "Смарт-Холдинг" Олексій Тимофєєв прийняв рішення покинути пост і продовжити кар'єру за межами компанії. Про це повідомляє прес-служба компанії "Смарт-Холдинг".

Відзначається, що трудові відносини припинено за згодою сторін. Одночасно припиняються його повноваження в органах управління підприємств групи.

"Я вдячний компанії за можливість реалізовувати амбітні ініціативи. Особливо хочеться відзначити газодобувний напрям групи. "Смарт Енерджі" стало одним з лідерів галузі і має всі передумови для завоювання нових вершин. Дякуємо колективу керуючої компанії і підприємств за підтримку і злагоджену роботу навіть у найбільш кризові періоди", - зазначив Тимофєєв.

Зазначимо, "Смарт-Холдинг" - одна з найбільших інвестиційних груп України з фокусом на ключові галузі економіки, включаючи гірничо-металургійний і нафтогазовий комплекси, банківський сектор, суднобудування, нерухомість і сільське господарство.

Олексій Тимофєєв обіймав посаду Генерального директора ПрАТ "Смарт-Холдинг" з квітня 2014 року.

Нагадаємо, раніше в МВС заявляли, що екс-регіональних керуючих групи компанії "Амстор" власником якої в 2009 році став Смарт-Холдинг, що сконцентрував більше 70% пайової участі в групі, підозрюють у фінансуванні бойовиків так званої "Донецької народної республіки" (ДНР).