ua en ru

Гендиректор аеропорту "Бориспіль" Волов звільнений від займаної посади, - неофіційні дані

Генеральний директор державного підприємства "Міжнародний аеропорт Бориспіль" Антон Волов звільнений від займаної посади, повідомило Центру транспортних стратегій інформоване джерело в галузі.

За словами співрозмовника агентства, колишній керівник аеропорту переходить на роботу до Міністерства інфраструктури. Новий гендиректор "Борисполя" буде представлений трудовому колективу вранці 26 липня.

У той же час ні в аеропорту, ні в Мінінфраструктури не коментують цю інформацію. "Поки інформації такого роду у нас немає, тому ні підтвердити, ні спростувати не можу", - сказали ЦТС у прес-службі міністерства.

У прес-службі аеропорту відзначили, що рішення приймається керуючим органом у галузі, у зв'язку з чим прес-служба не має даних про кадрові перестановки.

Нагадаємо, Антон Волов керував аеропортом Бориспіль з квітня 2011 р., був призначений ще коли Мінінфраструктури очолював Борис Колесніков. До цього Волов був заступником голови Нацагентства з підготовки Євро-2012, а ще раніше обіймав посаду фінансового директора авіакомпанії "Донбасаеро".

Зазначимо, що перше півріччя аеропорт Бориспіль завершив з чистим збитком 7,1 млн грн у той час, як фінплан підприємства передбачає отримання за підсумками року чистого прибутку у розмірі 84 млн гривень.