ua en ru

У ДБР перші кандидати на посади слідчих складуть іспити 25 травня

У ДБР перші кандидати на посади слідчих складуть іспити 25 травня Фото: керівник ДБР Роман Труба (УНІАН)

У ДБР стартує етап іспитів у рамках відкритого конкурсу на посади в центральний апарат Бюро

Перші 250 кандидатів на посади слідчих Державного бюро розслідувань (ДБР) 25 травня 2018 складуть іспити на знання законодавства. Про це йдеться у повідомленні ДБР на "Урядовому порталі".

Зазначається, що іспит на знання законодавства є одним із етапів відкритого конкурсу на 219 посад центрального апарату Бюро.

"Усього тести складатимуть 1646 кандидатів, яких конкурсна комісія допустила до участі в конкурсі. Під час тестування кандидати мають відповісти на 100 запитань. Ті, хто подолає прохідний бал, допускається до наступної частини іспиту - виконання практичного завдання", - йдеться у повідомленні.

Також ДБР на сайті уряду оприлюднило список учасників першого тестування та перелік запитань, на які мають відповісти кандидати. Усього в переліку 2120 запитань. Кваліфікаційний іспит відбудеться за адресою: вул. Мельникова, буд. 81-Б, м.Київ

Нагадаємо, нещодавно Верховна рада підтримала у першому читанні законопроект №5395-д щодо запуску роботи Держбюро розслідувань.

Як повідомив 21 травня 2018 голова ВР Андрій Парубій, на поточному пленарному тижні народні депутати не зможуть розглянути законопроект про роботу Державного бюро розслідувань.

Раніше глава ДБР Роман Труба заявив, що запуск Держбюро затягується через пошук приміщення та відсутність необхідних змін у законодавстві.