ua en ru

ДАБІ почала перевірку законності нового кафе в Будинку Профспілок в Києві

ДАБІ почала перевірку законності нового кафе в Будинку Профспілок в Києві Фото: "Кафе на Майдані" перевіряють на законність експлуатації

Відкрите на місці скандального L KAFE заклад перевіряють на законність експлуатації

Державна архітектурно-будівельна інспекція (ДАБІ) почала перевірку законності роботи нового кафе в Будинку Профспілок у Києві. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДАБІ.

Повідомляється, що ДАБІ почала перевірку нового кафе, яке відкрилося в Будинку Профспілок на Хрещатику. Департамент ДАБІ в Києві направив офіційний запит власнику для отримання документів, необхідних для перевірки дотримання вимог містобудівного законодавства, у 5-денний термін.

"У разі ігнорування цієї вимоги буде здійснено виїзд із залученням правоохоронних органів. У разі виявлення за результатами перевірки порушень винні особи будуть притягнуті до відповідальності, передбаченої законодавством, крайнім заходом якого може бути заборону подальшої експлуатації об'єкта", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в Будинку Профспілок у Києві закрили кафе L KAFE. Федерація профспілок заявила, що розважальним закладам не місце в Будинку профспілок.