ua en ru

У гаражі загиблого при вибуху в Кривому Розі виявили арсенал зброї

У гаражі загиблого при вибуху в Кривому Розі виявили арсенал зброї Фото: МВС

Міліція встановила особу чоловіка, в руках котрого вибухнув пристрій

У гаражі чоловіка, який загинув вчора, 12 жовтня, під час вибуху в Кривому Розі Дніпропетровської області, виявили арсенал зброї. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Дніпропетровській області.

"В рамках відкритого кримінального провадження в гаражі загиблого був проведений санкціонований обшук, в результаті якого було виявлено та вилучено автомат "АКС" калібру 7,62 і один магазин до нього, граната Ф-1 з запалом, 2 пістолета Макарова, 3 світло-шумові гранати, 241 патрон різного калібру. Вилучена зброя та боєприпаси направлені до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру", - йдеться в повідомленні.

Крім того, правоохоронці встановили особу загиблого чоловіка - ним виявився безробітний місцевий житель 1958 року народження.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в ніч на 12 жовтня у Кривому Розі (Дніпропетровська область) стався вибух саморобного пристрою, в результаті якого загинув чоловік. Попередньо було встановлено, що в руках потерпілого вибухнув саморобний вибуховий пристрій. Також біля тіла була знайдена граната "Ф-1", яка, ймовірно, також належала загиблому. Граната була знешкоджена на місці фахівцями вибухо-технічної служби.