ua en ru

Games Gathering Conferencе 2017 пройде в грудні в Києві

Games Gathering Conferencе 2017 пройде в грудні в Києві

Games Gathering Conferencе 2017 - найбільша в Україні конференція ігрових розробників відбудеться 9-10 грудня в Києві, в Міжнародному Виставковому Центрі.

Відвідавши Games Gathering ви дізнаєтесь як створювати високоякісний ігровий контент від професійних доповідачів ігрової індустрії з більш ніж двадцяти п'яти країн світу.

Цього року конференція збере близько 1 500 професіоналів ігрової індустрії, надасть можливість відвідати близько 70-и лекцій, побачити і випробувати ігри від більш ніж 50-и команд інді-розробників, а також взяти участь в 6-и батлах і 5-и майстер-класах!

Це чудова можливість вдосконалити ваші професійні навички, поділитися досвідом з колегами з різних країн, отримати відгуки від експертів та виграти цінні призи.

На конференції ви зможете зануритися VR і AR-новинки, пограти в ретро ігри та побачити безліч нових ігрових проектів.

Games Gathering - це чудова можливість познайомитися з творцями таких світових хітів, як World of Tanks, Assassin's Creed, Angry Birds, The Witcher, дізнатися з перших рук про новини індустрії, сфотографуватися з косплеєрами-героями всесвітньо відомих ігор та багато іншого.

Не забувайте, що як завжди, на вас чекають веселі вечірки, де неодмінно з'являються нові та цікаві знайомства!

Партнерами нашої конференції в цьому році будуть Epic Games, Wargaming, NetEnt, Ubisoft, King, Playrix, G5 Entertainment, Plarium, Unity, Gameloft, Crytek, Appodeal, Housmarque, OnsetGame, Wacom та багато інших.

Інді-розробникам, які представлять свої проекти на конференції в рамках програми Indie Blast, будуть надані безкоштовні стенди, а всі їх проекти будуть брати участь у великій кількості конкурсів з чудовими призами.

Крім спікерів з уже згаданих компаній, ми також будемо раді представити вам доповідачів з Facebook, Rovio, CD Projekt Red, Creative Mobile, TabTale, Playtika, Twitter.

Лекції будуть розділені на чотири основні потоки: Бізнес, Продакшн, Арт і Гейм-дизайн. Також відбудуться лекції з VR / AR та Саунд продакшенами.

Скористайтеся промокодом ggmediapartners та отримайте 10% знижки! Зареєструватися на конференцію можна перейшовши за цим посиланням.

До зустрічі в Києві!