ua en ru

У Гамбурзі завершили розслідування двох росіян у справі про вуличні заворушення під час G20

У Гамбурзі завершили розслідування двох росіян у справі про вуличні заворушення під час G20 Фото: протести під час саміту G20 в Гамбурзі (twitter.com/G20HH2017)

Обидва росіянина перебувають в попередньому ув'язненні

Завершено розслідування по справах двох заарештованих громадян Росії, які брали участь у вуличних заворушеннях під час саміту G20 в Гамбурзі. Про це повідомляють "РИА Новости".

Як відзначається, обидва росіянина перебувають у попередньому ув'язненні. Коли почнеться процес по справі, прокуратурі не повідомили.

Повідомляється, що гамбурзька прокуратура повідомила про арешт двох росіян у зв'язку з заворушеннями на тлі саміту 12 липня. Їм пред'явили звинувачення в спричиненні тяжкої шкоди здоров'ю, опору поліцейським і нанесенні збитку.

На наступний день в генеральне консульство Росії в Гамбурзі надійшла офіційна відповідь на запит про затримання в ФРН росіян. Були затримані чоловіки 1986 і 1996 року народження.

Прес-аташе російського посольства в Берліні Денис Микерин заявив 14 липня, що один з двох затриманих росіян відмовився спілкуватися з дипломатами. За словами Маркіна, відмова обмежує їх юридичні можливості і можливості надання йому правової допомоги.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у німецькому Гамбурзі у понеділок, 28 серпня, винесено перший вирок зловмиснику, який агресивно поводився по відношенню до поліцейських під час саміту G20 ("Великої двадцятки").