ua en ru

ДАІ рекомендує водіям обмежити свої поїздки до центру Києва

Державтоінспекція рекомендує водіям обмежити свої поїздки до центру Києва - у зв'язку із проведенням соціально-політичних акцій. Обмеження діятимуть 24 листопада із 12:00 до 17:00.

Державтоінспекція рекомендує водіям обмежити свої поїздки до центру Києва. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"У зв'язку із проведенням соціально-політичних акцій Державтоінспекція столиці звертається до всіх водіїв із проханням за можливості обмежити свої поїздки до центральної частини міста. Просимо врахувати, що хода, ймовірно, буде пересуватися вул. Володимирська, бул. Шевченка, Бессарабською площею, між Хрещатиком і Європейською площею. Заходи, про які йде мова, заплановані на 24 листопада із 12:00 до 17:00", - йдеться в повідомленні ДАІ.

Також у відомстві зазначають, що, "у разі пересування людей проїжджою частиною, просимо водіїв знижувати швидкість до мінімуму, виявляти особливу уважність і обережність, а також неухильно дотримуватися сигналів регулювальників і дорожніх знаків, зокрема тимчасово встановлених".

Крім того, ДАІ попереджає водіїв про погіршення погодних умов по країні.

Нагадаємо, за повідомленням Гідрометцентру України, 24 листопада вночі та вранці в Україні місцями туман, видимість 200-500 м.

Як повідомлялося, з понеділка, 25 листопада, погода в Україні істотно погіршиться, що буде супроводжуватися зниженням температури і опадами у вигляді снігу, мокрого снігу і дощу.

Раніше УкрГМЦ оголосив штормове попередження на 25-27 листопада.