ua en ru

У Костянтинівці затримано місцевого жителя за спробу спалити прапор України

У Костянтинівці затримано місцевого жителя за спробу спалити прапор України У Костянтинівці правоохоронці затримали сепаратиста

Співробітники ДАІ Костянтинівки затримали місцевого жителя, який зірвав з міської лікарні прапор України і намагався його спалити. Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління ДАІ ГУМВС України в Донецькій області.

"12 квітня о 22:30 до наряду Державтоінспекції підійшли жителі Костянтинівки і повідомили, що на пр. Ломоносова невідомий зірвав прапор з будівлі міської лікарні № 5 і побіг за будівля. Інспектори ДАІ пройшли в зазначеному напрямку. Чоловік до того часу, сховавшись за кут будинку, спробував спалити державний прапор. На місце була викликана слідчо-оперативна група. 45-річний житель Костянтинівки був затриманий і доставлений у відділення міліції", - йдеться в повідомленні.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ст. 338 "Публічна наруга над державною символікою" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Нагадаємо, в Донецькій області посилили патрулювання вулиць.