ua en ru

ДАІ через негоду обмежила рух транспорту в п'яти областях України

У зв'язку з дуже складними погодними умовами на території Західних областей Державтоінспекція обмежила рух на автошляхах п'яти областей. Про це повідомляє прес-служба ДАІ України.

Зараз на території західних областей дуже складні погодні умови, сніг, місцями ожеледь, хуртовини. Наряди ДАІ працюють в посиленому режимі і задіяна спеціальна техніка. Однак, для забезпечення безпеки дорожнього руху, розчищення доріг від снігу службами автомобільних доріг західних областей за погодженням з Державтоінспекцією введено тимчасове обмеження на рух транспорту на наступних ділянках автомобільних доріг:

Івано-Франківська область:

для вантажного транспорту:

- М-12 Стрий - Тернопіль - Кіровоград - Знам'янка, км 44 - 76;

- Н-09 Мукачеве - Львів, км 249 - 388;

- Н-10 Стрий-Чернівці - Мамалига, км 18 - 129;

- Н-18 Івано-Франківськ - Тернопіль, км 0 - 30.

закрито рух для всіх транспортних засобів:

- Р-24 Татарів-Коломия-Борщів-Кам'янець-Подільський, км 131 - км 145 та км 148 - 149.

У напрямку Чернівців об'їзд організований по автодорозі Н-10 Стрий-Чернівці-Мамалига (через Коломию, Снятин), у напрямку Тернополя об'їзд організований по Н-18 Івано-Франківськ-Тернопіль.

Львівська область, для всіх видів транспорту:

М-06 Київ - Чоп: 486-500 км (між селами Вербляни і Банюнин), 503-512 км (між селами Великосілки таДіділів), 577 кілометр (поблизу села Тростянець Миколаївського району), 627-631 км село Гірське)

Н-09 Мукачеве - Рахів - Богородчани - Івано-Франківськ - Рогатин - Бібрка - Львів, км 392 (село Репехів Жидачівського району);

Н-10 Стрий - Івано-Франківськ - Чернівці - Мамалига: 7-8 км (між містами Стрий та Моршин)

Р-15 Ковель - Володимир-Волинський - Червоноград - Жовква, 95-109 км (територія Сокальського району).

Закарпатська область:

На перевальних ділянках автомобільної дороги Київ - Чоп, км 702 - км 717 нарядами ДПС здійснюється ручне регулювання проїзду великовантажного та пасажирського транспорту

Волинська область:

У зв'язку з інтенсивними опадами у вигляді снігу і посиленням вітру, що призводить до утворення снігових заметів, закрито рух транспортних засобів місцевими дорогами в межах Луцького, Ківерцівського, Локачинського, Горохівського, Іваничівського районів.

Також у зв'язку з різким погіршенням погодних умов на території Львівської області (перемети, затори), введено тимчасове обмеження руху вантажного транспорту в межах Волинської області на автомобільній дорозі Р-15 Ковель - В.Волинський - Жовква.

У Тернопільській області введено обмеження руху вантажного транспорту не обладнаного пристроями протиковзання на автомобільних дорогах державного значення та деяких вулицях Тернополя.

Читайте також: Західна Україна опинилася в полоні негоди: інтенсивний снігопад триває.